Έλενα Σιγγρίδου

Ποδολόγος

Τ ο Medinails ανταποκρίνεται σε όλες τις απαιτήσεις της σύγχρονης θεραπευτικής και αισθητικής περιποίησης των άκρων. H 25ετής εμπειρία μας και το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας εγγυώνται άμεση εξυπηρέτηση και όσο αφορά στην αναγνώριση, την πρόληψη, την επιτήρηση, τη θεραπεία και την ανακούφιση από ασθένειες, τραυματισμούς ή αναπηρίες. Eξειδικευόμαστε σε σύγχρονες θεραπείες νυχιών, ενώ αναλαμβάνουμε και εργασίες για τα πόδι με ιατρική ένδειξη, όπως είναι η θεραπεία κάλων, νυχιών που εισχώρησαν μέσα στους ιστούς, επώδυνων ρόζων και ονυχομυκώσεων, τραυματισμών όνυχος, ονυχόλυσης, διαβητικό πόδι, πελματογράφημα για εξατομικευμένους ορθοπεδικούς πάτους. Είναι αυτονόητο πως κατά την αισθητική θεραπεία ποδιού που πραγματοποιούμε στον χώρο μας χρησιμοποιούνται ιατρικά προϊόντα που προορίζονται για χρήση στον άνθρωπο. Η άριστη γνώση του αντικειμένου της ποδολόγου Έλενας Συγγρίδου αποτελεί εγγύηση για τη θεραπεία και για την άμεση ανακούφιση από κάθε είδους επώδυνη κατάσταση.

Στο Medinails λειτουργεί επίσης τμήμα μόνιμου μακιγιάζ – τατουάζ, που εξυπηρετεί ανάγκες ομορφιάς, αλλά και αποκατάστασης σε περιπτώσεις όπως η λαγωχειλία, η αλωπεκία, η ουλωτική και η γυροειδής σε φρύδια και τριχωτό της κεφαλής, ενώ στο εν λόγω τμήμα του κέντρου μας πραγματοποιείται και αποκατάσταση θήλης μετά από χειρουργείο.
Υγεία και ομορφιά συνυπάρχουν σε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο και εξυπηρετικό περιβάλλον, που καλύπτει, επίσης, με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο τις ανάγκες σας για μανικιούρ – πεντικιούρ, ονυχοπλαστική, nail art, αποτρίχωση, μεσοθεραπεία προσώπου και σώματος, μασάζ, αρωματοθεραπείας, ζεστές πέτρες, σοκολατοθεραπεία, βεντούζες, βλεφαρίδες, extensions.
Παράλληλα, στο κέντρο ποδολογίας μας λειτουργούν εκπαιδευτικά προγράμματα όλων των εφαρμογών αισθητικής και ποδολογίας, καθώς και Κέντρο Διά Βίου Μάθησης επιπέδου 1, που αποτελεί σχολή αναγνωρισμένη από το Υπουργείο Παιδείας και σας δίνει τη δυνατότητα απόκτησης άδειας ασκήσεως επαγγέλματος.

Meet our Stuff

Afrodite

Afrodite

Nail technician
Onyoplasty Trainer
Head Secretary
Sevi

Sevi

Aesthetic
Glykeria

Glykeria

Aesthetic
Nail Artist
Katerina

Katerina

Aesthetic
Nail technician
Nail art trainer
Katerina

Katerina

Podologist
Nail technician
Eleni

Eleni

Secretery

Medinails